Організація роботи зі стягнення дебіторської заборгованості - одне з ключових завдань компанії Аctivitis. Це надійний партнер з управління Вашими фінансами. Компанія працює на ринку з 2013 року, допомагає зростаючим і великим бізнесам ( також малий і середній) на ринку України досягати комерційних цілей, рости і розвиватися.

Стягнення дебіторської заборгованості

Під стягненням дебіторської заборгованості мається на увазі застосування заходів для повернення боргу. Перш за все необхідно перевірити за договором, чи наступив термін оплати. Тільки в цьому випадку ви можете вимагати гроші. Якщо термін оплати настав, але боржник не платить, є кілька способів вирішення цієї ситуації.

Претензійне (досудове) стягнення дебіторської заборгованості. Потрібно надіслати боржнику претензію, в якій вказати факт порушення термінів оплати.

Судове стягнення дебіторської заборгованості. Якщо досудові методи стягнення не вплинули на боржника, він ухиляється від повернення заборгованості, необхідно звертатися до суду.

Організація роботи зі стягнення дебіторської заборгованості від Аctivitis

Як бачите, процес стягнення заборгованості досить довгий і складний. Некомпетентній людині буде складно вирішити цю проблему. Економте час і сили, довірте справу професіоналам! Зверніться по допомогу до досвідчених фахівців компанії Аctivitis. Клієнтам компанія надає послуги в таких основних напрямках: управління нерухомістю, фінансові послуги, консалтинг для бізнесу.

Одним з ключових напрямків роботи є управління заборгованістю. Експерти забезпечать комплексну організацію процесу по стягненню дебіторської заборгованості:

Організація процесу по стягненню дебіторської заборгованості.

Переймання прав заставотримача або іпотекотримача.

Допомога в організації звернення щодо предмета стягнення.

Залиште заявку на сайті, експерти зв'яжуться з Вами протягом 24 годин і компетентно дадуть відповідь на всі питання. Фахівці проаналізують отриману інформацію і запропонують пакет рекомендацій для вирішення проблем.