Закриття банківської установи - це кінцевий щабель виключно для цієї структури. Коли ліквідатор буде масово продавати банківські кошти, щоб закрити заборгованість по внесках, ціна при збуті буде набагато нижче фактичної вартості вашого боргу.

Операція досить складна, у виконанні якої допоможуть наші фахівці компанії "Activitis". Все що потрібно - дзвінок по телефону, вказаному тут на сторінці або оформлення онлайн-заявки, після чого з вами зв'яжеться менеджер фірми і ви обговорите умови угоди.

Щоб викупити кредит у банку-банкрута, потрібно знати, що у боржника немає прямого доступу до торгів, тому необхідно звернутися за допомогою до компанії з юридичними правами. Боржник укладає домовленість, щоб перекупити свою заборгованість. У підсумку ви оплатите 60-70% вартості кредиту і отримаєте дозвіл вимоги, а також заощадите на загальній величині заборгованості, збережете майно, що під заставою і позбавитеся від боргу.

Викуп кредиту для третьої особи

Наявність і сума платежів, що пропустили встановлений термін, майно, яке знаходиться в заставі - за такими параметрами з'ясовується стартова ціна домовленості по кредиту. Сума права вимоги по заборгованості, швидше за все, буде нижче його дійсної вартості, а дебітор буде працювати з закупщиком кредиту банку.

Дисконт і покупка боргу

Клієнт зможе викупити заборгованість з дисконтом, коли цедент надасть кредит третій особі, а після буде рекомендувати його за такою ж ціною дебітора. Коли позичальник або хто-небудь замість нього переведе цеденту зазначену суму, тоді право вимоги піде до боржника і зупиниться.

Фахівці нашої компанії "Activitis" виконають всю необхідну роботу. Якщо ви ходите особисто обговорити умови угоди, можете приїхати до нас в місто Київ за адресою - вул. Болсуновська, 13-15, офіс 610-620 (Печерський район).