Фінансова компанія Activitis увійшла до складу Асоціації українських банків. Розповісти детальніше про компанію, її роботу та пріоритети ми попросили директора ФК Павла Матіяша.

«Нам дуже приємно вступити до лав Асоціації українських банків. Адже вона, не побоюся цього слова, виступає двигуном ринку фінансових послуг України», – сказав Павло Матіяш.

Керівник компанії наголосив, що Фінансова компанія Activitis хоче бачити цей ринок здоровим, прозорим і успішним для всіх учасників. І готова долучатися до його розбудови зі старими і новими партнерами.

«ФК Актівітіс – один з лідерів на ринку небанківських фінансових послуг України. За 8 років ми допомогли більше, ніж сотні клієнтів покращити показники свого бізнесу», – зазначив директор. – Ми маємо унікальну експертизу у структуруванні угод M&A, управлінні заборгованістю, фінансовому і податковому плануванні».

Керівник компанії акцентував, що клієнти Актівітіс – це великі фінансово-промислові групи, міжнародні компанії, малий та середній бізнес, яким ФК допомагає знаходити оптимальні рішення для досягнення цілей та фінансового зростання.

«Наші сильні сторони: швидкість, надійність та нестандартність у підходах. Ми працюємо на результат наших клієнтів, залишаючись вірними своїм принципам. Наша команда – професіонали своєї справи. Система розвитку співробітників робить кар'єрне зростання ефективним та прозорим», – зазначив Павло Матіяш.

Також керівник підкреслив, що серед пріоритетів компанії – створення здорової екосистеми людей і цінностей. ФК підтримує школи-інтернати, вітчизняних спортсменів і навчає населення фінансовій грамотності. Загалом ФК Актівітіс – за соціальний бізнес.